Тони Стораро направи впечатляващ концерт в Арена София и изпя най-големите

...
Тони Стораро направи впечатляващ концерт в Арена София и изпя най-големите
Коментари Харесай

Тони Стораро шокира с тези думи за синовете си

Тони Стораро направи впечатляващ концерт в " Арена София "  и изпя най-големите си шлагери пред 15 000 души. Повлиян от страстта, на сцената се изпусна и сподели нещо взривяващо, което сигурно ще внесе разкол сред синовете му. 

Всички в залата видяха кой е любимецът в фамилията, само че още повече се шокираха от думите, които сподели по адрес на дребния си правоприемник Емрах. 

Обичаният реализатор показа Емрах на сцената с думите: " Пееш, танцуваш, обичаш хубавите дами... На кого ли си се метнал ", а цялата зала избухна в смях. " Не си на мен, несъмнено на комшията ", довърши той. 

Запознати с живота на известната фамилия се забавляваха на смешката, защото е общоизвестен факт, че Стораро-старши е огромен познавач на женската хубост и в листата му със завоевания участват не една или две красиви и известни дами, написа show.blitz.

Личеше си, че Тони има упреци към дребния си наследник и че любим му е Фики. Неговото показване на сцената беше веднъж. " Личи си, че Фики е най-обичаното дете в фамилията. Но и с право - той е учтив, сполучлив, до момента в който другият е огромно петно ", пишат в мрежата.

" Дано не се избият двамата братя, откакто си пролича кого обича повече Тони ", съскаха на потегляне от концерта почитатели на Човека глас.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР